Безплатен Курс
Digital Marketing Basics

Безплатният курс по Дигитален Маркетинг има за цел да ви въведе в света на онлайн рекламата и независимо дали сте напълно начинаещ или просто искате да подобрите уменията си, този онлайн курс е предназначен да ви даде цялостно виждане над пейзажа на дигиталния маркетинг. Записвайки се в този курс, ще имате възможност да се учите от експерти в сектора, които ще покрият ключови сегменти от дигиталния маркетинг. Безплатният курс по Дигитален Маркетинг е разделен на три модула. В първата част ще се запознаете с основни концепции в маркетинга и тяхното практическо приложение. Втората част от курса ще постави фокус върху социалните мрежи, като ще се запознаете отблизо с Facebook и Instagram и тяхното приложение в дигиталния маркетинг. В последната част на курса ще разберете защо съдържанието е толкова важно и как да създавате съдържание. Ще научите какво е копирайтинг и техники при писане. Завършвайки безплатния курс по Дигитален Маркетинг ще бъдете в крак с най-новите тенденции и добри практики в областта.

Начало на курса

20 Май

Продължителност

4 седмици

Начало на курса

Продължителност

Начин на провеждане

Цена на курса

Учебни занятия

20 Май

4 седмици

Онлайн курс

БЕЗПЛАТЕН курс

Вторник и Четвъртък 18:30 – 20:30

* Издаването на сертификат Адванс Академи се заплаща 90 лв., достъпът до неограничени видеозаписи 40 лв.

Цена на курса

БЕЗПЛАТНО

Сертификат Адванс Академи

БЕЗПЛАТНО

Сертификат от МОН

90 лв.

Неограничен достъп до видеозаписи

40 лв.

Начин на провеждане

Онлайн курс

Учебни занятия

Вторник и Четвъртък 18:30 – 20:30

КУРСОВЕ В ПРОГРАМАТА

icon-dollar

Marketing Basics

Продължителност 1 седмица

Цена БЕЗПЛАТНО

Сертификат от Адванс Академи

Начин на провеждане: Онлайн

icon-dollar

Social Media Basics

Продължителност 1.5 седмици

Цена БЕЗПЛАТНО

Сертификат от Адванс Академи

Начин на провеждане: Онлайн

icon-dollar

Content Creation

Продължителност 1.5 седмици

Цена БЕЗПЛАТНО

Сертификат от Адванс Академи

Начин на провеждане: Онлайн

text-input icon-info

Имате много въпроси? Искате бързи отговори? Преподавателката от програмата по Quality Assurance ниво Junior е тук да ви помогне. Започвайки с това какво е QA и дали е подходящ за начинаещи и стигайки до това какви перспективите пред един QA специалист.

Програма на обучение

Лекция

През първата седмица от курса по Дигитален Маркетинг и модула Marketing Basics ще се запознаем с това какво е Дигитален Маркетинг, каква е разликата с традиционния, и какви дигитални канали има днес. Освен това, ще се запознаем с една фундаментална теория за започването на бизнес и създаването на бизнес план - Business Model Canva.

Лекция

През първата седмица от модула Social Media Basics ще се запознаем с маркетинга в социалните мрежи. Ще се запознаем задълбочено с един от най-мощните инструменти за дигитален маркетинг, а именно Facebook. Ще научим каква е разликата между личен профил и Facebook бизнес страница. Ще разберем за какво можем да използваме групите във Facebook, какви са техните предимства и как да създадем Facebook група. Освен това, ще разгледаме какви видове съдържание можем да публикуваме в нашата Facebook бизнес страница, както и какво е Content Calendar или календар за съдържанието, което искаме да публикуваме.

Практика

По време на практическата част ще създадем Facebook бизнес страница с всички необходими неща, като профилна снимка, снимка на корицата, информация, настройки и оптимизация. Ще създадем и първата си Facebook група. Освен, това ще публикуване и насрочване на съдържание на Facebook – Meta Business Suite.

Лекция

През втората седмица ще се запознаем с бизнес и маркетинг предназначението на Instagram. Ще разберем как работи алгоритъма на социалната мрежа, както и ще разгледаме добри и лоши примери за съдържание в Instagram.

Практика

По време на практическата част ще се научим как да подготвил профила си за бизнес и кога и какво да публикуваме.

Лекция

В първата седмица от модула по Content Creation от курса по Дигитален Маркетинг ще разберем защо съдържанието е важно. Ще разберем какви са форматите и размерите на различните видове съдържание във Facebook и Instagram. Ще се запознаем и с основите на графичния дизайн – същност на цветовете, цветови модели, композиционни принципи и други.

Практика

В практическата част ще обработваме изображения с помощта на безплатни инструменти и ще създаваме банери и видео съдържание с платформата Canva.

Лекция

През втората седмица от модула Content Creation ще се запознаем с термина копирайтинг и ще се научим как да пишем убедително копи. Ще разберем какво е брейнсторминг и какво е call-to-action текст.

Регистрирай се за Digital Marketing Basics

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на дигиталния маркетинг.

Лектори

Лектори

Станислав

Станислав

Digital Marketing Expert

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Стефани

Стефани

Social Media Specialist

Стефани е родена и израснала в Пловдив, завършва икономика в ИУ Варна. Професионално е част от екипа на iCard Bulgaria. В останалото време е блогър и social media консултант. От 2013 година е част от Instagram обществата и за тези години е била част от много успешни рекламни кампании в социалната мрежа.

Николай

Николай

Regional Operations Manager

Визионер, творец, автор и създател с над 25 години опит в предприемачеството, маркетинга, продажбите и в сферата на обученията и личната мотивация. Има богат корпоративен и административен опит като Търговски и Регионален директор на няколкото мултинационални компании в сферата на търговията с офис оборудване и консумативи. Той е основател и съосновател в 9 start up компании. Николай Петканов е магистър по Телекомуникации, Бизнес администрация и Мениджмънт. От 2016г. се фокусира върху развитието на предприемаческата екосистема във Варна и България, като същевременно е и ментор в 2 международни програми по предприемачество на Европейската комисия (EIT) и MOBI (My Own Business Institute) към университета Санта Клара – Калифорния.

Явор

Явор

Video Marketing Specialist

Явор завършва магистратура Международен маркетинг. Специализира Графичен Дизайн в CALARTS (California Institute of the Arts). Работил е като Маркетинг мениджър. Истински магьосник в създаване на видео и фото съдържание. Работил с големи локални и международни компании.

Бетина

Бетина

Marketing Specialist

Маркетинг специалист с над 6 години опит, основател на Finest Copy - Digital Marketing Solutions и читателски клуб The Reader Book Club - Varna. Завършва маркетинг в ИУ-Варна и придобива магистратура във ВСУ "Черноризец Храбър" в първата по рода си интернационална програма по Предприемачество в партньорство с Bulgarian Entrepreneurship Center. Работила с клиенти като CloudCart, Herbamedica, Ancestral Superfoods, Екометал Инженеринг, Brut(e), Cimex и други. Сертифициран от SEMrush Academy, Google Analytics Academy. Участва в менторската програма на Ladies Forum Bulgaria 2022.

Сертификати

Всеки курсист преминал успешно през курса по дигитален маркетинг и положил изпит по теория и практика в края на курса ще получи сертификат по образец на Advance Academy. Всяко следващо явяване след обявената дата на изпита се заплаща допълнително. Ако искате да получите и Удостоверение по образец на Министерството на образованието и науките ще трябва да заплатите еднократна такса от 90лв.

Диплома МОН
Сертификат Advance Academy

Запишете се сега

Регистрирай се за Digital Marketing Basics

Започни своето професионално практическо обучение по Дигитален маркетинг напълно БЕЗПЛАТНО сега !

Моля, попълнете данните:

Цялостно обучение Digital Marketing Basics

Предимства на програмата:

Теория, практика и много примери и добри практики

Придобиване на основни знания в областта на дигиталния маркетинг

Изцяло онлайн – можете да гледате и слушате лекциите в удобно за вас време

Работа с опитни ментори