Курс Facebook Маркетинг – Meta Business Suite

Курс за напреднали

Онлайн курсът Facebook Маркетинг – Meta Business Suite ще ви покаже действащи начини да използвате най-популярната социална мрежа, за да се ангажирате с потенциални клиенти и да таргетирате и привлечете нови аудитории към вашите продукти и услуги. Ще научите най-ефективния начин за дигитален маркетинг с помощта на Facebook рекламите и органичния маркетинг във Facebook. Ще разберете как да създавате рекламни кампании с Ads Manager, които да увеличат ангажираността ви, да донесат потенциални продажби или нови последователи. Освен това по време на онлайн курса Facebook Маркетинг ще се гмурнем още по-надълбоко, като ще разгледаме редица инструменти, които се използват в една цялостна Facebook кампания.

Начало на курса

20 Февруари

Продължителност

1,5 месеца

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

20 Февруари

6 седмици

210лв.

Понеделник и Сряда 18:30-20:30

Продължителност

6 седмици

Учебни занятия

Понеделник и Сряда 18:30 – 20:30

Цена на курса

210лв.

Начин на провеждане

Онлайн курс

Подходящ за

Напреднали

Език на провеждане

Български

Видео записи след всяка лекция

Достъп за една година след завършване

Сертификат от МОН

90 лв.

Сертификат Адванс Академи

На всички курсисти завършили успешно курса

Защо да уча Facebook Маркетинг?

parachute icon

Можеш да работиш от всяка точка на света

paper rocket icon

Развиваш креативното си мислене и учиш постоянно

target icon

Възможностите за работа са във всеки един сектор

speaker phone icon

Можеш да увеличиш продажбите си

dollar icon

Всеки ден от работата ти ще бъде различна и вълнуваща

magnifier icon

Facebook маркетинг специалистите са едни от най-търсените

raise icon

Професия, при която търсенето само ще се увеличава

suitcase icon

Можеш да развиеш собствения си бранд

Copywriting art image

За кого е подходяща кариера като
Facebook Маркетинг ?

  • Bullet Ти си креативна личност
  • Bullet Знаеш как да използваш правилните думи, за да привлечеш правилната аудитория
  • Bullet Обичаш да анализираш данни
  • Bullet Имаш стратегическо мислене и си целеустремен

Програма на обучение

Лекция

През първата седмица от курса Facebook маркетинг ще научим какво е buying persona и ще си припомним разликата между профил и бизнес страница, както и какви са ключовите елементи на една бизнес страница. Освен това ще обсъдим как да направим, така че алгоритъма на Facebook да работи за нас.

Лекция

Във втората седмица от курса ще се запознаем с Meta Business Suite и Facebook Ads Manager. Ще разучим интерфейса на платформите, ще научим какви настройки можем да правим и ще разберем стъпките при създаване на кампания през Facebook.

Практика

В практическата част ще създадем първата си кампания стъпка по стъпка и ще направим необходимите настройки в Meta Business Suite.

Лекция

В седмица номер 3 ще разберем защо съдържанието за Facebook е важно, откъде можем да намираме идеи за съдържание, какви са форматите на съдържание за Facebook, както и как да създаваме креативи и видеа с Canva. Освен това, ще се запознаем и с аудиториите във Facebook. Какви видове има, какво е Custom audience и какво е Lookalike audience.

Практика

Практиката ще се състои в това да създаваме банери и видеа за нашата кампания и създаване на аудитории.

Лекция

Седмица 4 от курса Facebook маркетинг ще е изцяло концентрирана върху изучаването на ремаркетинг и ремаркетинг стратегии. Ще научим какво е Facebook Pixel и как да го използваме за нашата ремаркетинг кампания.

Практика

Ще се научим как се създава Facebook Pixel, къде се поставя и как се използва.

Лекция

През петата седмица ще научим повече за стратегиите за бюджетиране, какво е бидване и как работят рекламните аукциони във Facebook. Освен това ще разгледаме данните, които можем да извлечем от Facebook Ads Manager.

Лекция

В последната лекция ще се запознаем с това какво е копирайтинг, как се раждат идеите и как да пишем убедително копи. След това ще ви дадем съвети за писане на послания и call-to-action текстове.

Регистрирай се за Facebook Маркетинг – Meta Business Suite

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на копирайтинга и маркетинга на съдържанието.

Търсенето на маркетинг специалисти в областта на Facebook ще продължава да расте, а възможностите са във всеки един сектор.

Лектори

Лектори

Станислав

Станислав

Digital Marketing Expert

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Бетина

Бетина

Marketing Specialist

Маркетинг специалист с над 6 години опит, основател на Finest Copy - Digital Marketing Solutions и читателски клуб The Reader Book Club - Varna. Завършва маркетинг в ИУ-Варна и придобива магистратура във ВСУ "Черноризец Храбър" в първата по рода си интернационална програма по Предприемачество в партньорство с Bulgarian Entrepreneurship Center. Работила с клиенти като CloudCart, Herbamedica, Ancestral Superfoods, Екометал Инженеринг, Brut(e), Cimex и други. Сертифициран от SEMrush Academy, Google Analytics Academy. Участва в менторската програма на Ladies Forum Bulgaria 2022.

Явор

Явор

Video Marketing Specialist

Явор завършва магистратура Международен маркетинг. Специализира Графичен Дизайн в CALARTS (California Institute of the Arts). Работил е като Маркетинг мениджър. Истински магьосник в създаване на видео и фото съдържание. Работил с големи локални и международни компании.

Сертификати

Всеки курсист преминал успешно през курса Facebook маркетинг – Meta Business Suite и положил изпит по теория и практика в края на курса ще получи сертификат по образец на Advance Academy. Ако искате да получите и Удостоверение по образец на Министерството на образованието и науките ще трябва да заплатите еднократна такса от 90лв.

Диплома МОН
Сертификат Advance Academy

Запишете се сега

Регистрирай се за Facebook маркетинг

Започни своето професионално практическо обучение по Facebook маркетинг сега !

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена: 210 лв.

Моля, попълнете данните:

Моля, изберете начин на плащане: *

Курс Facebook Маркетинг

Предимства на програмата:

Теория, практика и много примери и добри практики

Работа с опитни ментори

Надграждане на знанията ви в областта на маркетинга във Facebook

Изцяло онлайн обучение, в което можете да гледате и слушате лекциите в удобно за вас време