Дигитален Маркетинг

Дигиталният маркетинг е индустрия, която се развива с бързи темпове, а тенденциите се променят всеки ден. Това е работа, при която всеки ден е различен и изисква страст и желание за успех, а кариерата в тази насока предоставя много дългосрочни перспективи. Advance Academy предоставя курсове както за начинаещи така и за напреднали, които ще обхванат всеки един аспект на дигиталната реклама. Освен това, разработихме БЕЗПЛАТЕН курс по дигитален маркетинг. След неговото завършване всички курсисти могат да преминат към курсовете за напреднали – Social Media Advanced, Google Advertising и SEO Marketing, като всеки от тези курсове е разделен на два модула. Учебният план на всички обучения и курсове по дигитален маркетинг на Advance Academy са с поставен фокус към усвояването и придобиването на практически умения приложими както за намиране на работа така и за развитие на собствен бизнес.

 • diagram

  Образователни пътеки

 • checkbox

  Ползи

 • borders-icon

  Статистика

 • teachers

  Преподаватели

 • info

  Интересно

 • feedback

  Мнения на курсисти

free-logo

Безплатни програми по дигитален маркетинг

Безплатният курс по дигитален маркетинг е най-новата инициатива на Advance Academy. Курсът има за цел да ви въведе в света на дигиталния маркетинг и да придобиете основни знания и практически умения. Курсът е разделен на ТРИ модула с обща продължителност 8 седмици.

Digital Marketing Basics цялостна програма

Продължителност 8 седмици

Цена БЕЗПЛАТНО

cert-icon Сертификат от Адванс Академи

cert-icon Сертификат от МОН 85 лв.

Запиши се
icon-dollar
free-icon

Marketing Basic

Продължителност 3 седмици

icon-dollar Цена БЕЗПЛАТНО

icon-language Сертификат от Адванс Академи

icon-dollar arrow-up
free-icon

Social Media Basics

Продължителност 2.5 седмици

icon-dollar Цена БЕЗПЛАТНО

icon-language Сертификат от Адванс Академи

icon-dollar
free-icon

Content Creation

Продължителност 2.5 седмици

icon-dollar Цена БЕЗПЛАТНО

icon-language Сертификат от Адванс Академи

Какво следва Образователни пътеки

Образователните пътеки на Advance Academy включват три различни направления по дигитален маркетинг – Social Media маркетинг, рекламиране в Google и SEO маркетинг. Всяко направление включва по 2 модула.

Ползите от уменията по маркетинг

Колкото повече бизнеси навлизат в онлайн пространството, толкова по-необходим става дигиталния маркетинг и търсенето на квалифицирани и талантливи специалисти, които да могат да добавят стойност към техния бизнес. Уменията по дигитален маркетинг могат да ви отворят много врати и дори да придобиете умения, които лесно може да пренесете в друга сфера на дейност.

 • share

  Дигитални умения

 • design

  Креативност

 • bulb

  Алгоритмично мислене

 • talkers

  Комуникация

 • team

  Работа в екип

 • presentation

  Презентиране

group
folks
folks-laptop
icons

140

Проведени обучения

Над

2 900

завършили курсисти

Над

12 700

учебни часове

Над

43%

стартирали работа

точно

3

зали

интересно

Advance Academy Bootcamp - Практически опит в реална работна среда

Дигиталният маркетинг не се различава толкова от традиционния маркетинг – имате продукт или услуга, която искате да продадете и търсите начини да привлечете клиенти, с които да взаимодействате и в крайна сметка да направите продажба.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Топ 5 проекта за начинаещи програмисти

Актуализирането на устройството на Apple в повечето случаи не е нищо по-различно от едно изскачащо известие, на което ние щракваме без да го обмислим. Но за маркетинг специалистите последната промяна на Apple има някой трайни ефекти върху работата.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ
Advance Academy представя: Денят на Scratch Безплатно събитие за децата от Варна

В ерата на дигиталните технологии, онлайн присъствието е едно от най-важните неща за развитието на какъвто и да е било бизнес, а за да развиете това присъствие ви е необходимо SEO.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Лектори

Станислав маркетинг-експерт

Станислав

Digital Marketing Expert

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Стефани

Стефани

Marketing Specialist

Стефани е родена и израснала в Пловдив, завършва икономика в ИУ Варна. Професионално е част от екипа на iCard Bulgaria. В останалото време е блогър и social media консултант. От 2013 година е част от Instagram обществата и за тези години е била част от много успешни рекламни кампании в социалната мрежа.

Цветан

SEO Team Lead

Близо 8 години опит в SEO сферата. Ръководил и трейнър на различни SEO екипи във Fantastic Services. Трейнър на всеки SEO специалист постъпил във фирмата от 2013 насам. Като freelancer работи за български, английски, австралийски, филипински и щатски бизнеси.

Неви

Неви

Email Marketing Specialist

Бизнес и маркетинг консултант, опитен лектор и трейнър с повече от 9 години опит в онлайн пространството, през които е била лектор на първата в България Email маркетинг конференция, консултирала е над 300 бизнеса и над 2000 човека са минали през нейни обучения лекции. Създател е на първия български софтуер за имейл маркетинг AITISS, който обслужва хиляди клиенти и кампании през годините.

Явор

Явор

Video Marketing Specialist

Явор завършва магистратура Международен маркетинг. Специализира Графичен Дизайн в CALARTS (California Institute of the Arts). Работил е като Маркетинг мениджър. Истински магьосник в създаване на видео и фото съдържание. Работил с големи локални и международни компании.

Нашите преподаватели

Това са хората, които променят играта всеки ден. Нашите вдъхновители, лектори, мечтатели. Хора, които работят по приложения, системи и маркетингови програми на световни брандове. Специалисти, които обожават работата си и предават знанията си с голямо желание. Не просто презентатори, далеч от академичните претенции, те са истински будители на новите технологии, бунтари, които рушат традиционните навици и изграждат нови концепции, решават проблеми и създават системи, приложения, кампании, уеб страници, с които правят дните ни по-свободни. Събрани от различни фирми, градове, работещи с различни технологии, езици, понякога конкуренти, друг път съюзници, това са хората които повече от 4 години изграждат основите на Advance Academy.