Дигитален Маркетинг

Дигиталният маркетинг е индустрия, която се развива с бързи темпове, а тенденциите се променят всеки ден. Това е работа, при която всеки ден е различен и изисква страст и желание за успех, а кариерата в тази насока предоставя много дългосрочни перспективи. Advance Academy предоставя курсове както за начинаещи така и за напреднали, които ще обхванат всеки един аспект на дигиталната реклама. Освен това, разработихме БЕЗПЛАТЕН курс по дигитален маркетинг. След неговото завършване всички курсисти могат да преминат към професионалните програми по Social Media Marketing, Pay Per Click Marketing и SEO Маркетинг, като всяка от тези програми е разделена на 4 курса. Учебният план на всички обучения и курсове по дигитален маркетинг на Advance Academy са с поставен фокус към усвояването и придобиването на практически умения приложими както за намиране на работа така и за развитие на собствен бизнес.

 • diagram

  Образователни пътеки

 • checkbox

  Ползи

 • borders-icon

  Статистика

 • teachers

  Преподаватели

 • info

  Интересно

 • feedback

  Мнения на курсисти

free-logo

Безплатни програми по дигитален маркетинг

Безплатният курс по дигитален маркетинг е най-новата инициатива на Advance Academy. Курсът има за цел да ви въведе в света на дигиталния маркетинг и да придобиете основни знания и практически умения. Курсът е разделен на ТРИ модула с обща продължителност 6 седмици.

Digital Marketing Basics цялостна програма

Продължителност 6 седмици

Цена БЕЗПЛАТНО

Сертификат от Адванс Академи

Сертификат от МОН 90лв.

Запиши се
icon-dollar
free-icon

Marketing Basics

Продължителност 2 седмици

Цена БЕЗПЛАТНО

Сертификат от Адванс Академи

icon-dollar arrow-up
free-icon

Social Media Basics

Продължителност 1.5 седмици

Цена БЕЗПЛАТНО

Сертификат от Адванс Академи

icon-dollar
free-icon

Content Creation

Продължителност 1.5 седмици

Цена БЕЗПЛАТНО

Сертификат от Адванс Академи

Какво следва Образователни пътеки

Образователните пътеки на Advance Academy включват три различни направления по дигитален маркетинг – Pay Per Click маркетинг, Social Media маркетинг и SEO маркетинг. Всяко направление включва по 4 модула, като ще започнете от ниво начинаещ и ще завършите ниво Junior.

Обучение Social Media Marketing – Ниво Junior

Social Media Marketing е професионална програма, която ще ви въведе в маркетинга в социалните мрежи. Програмата е разработена за начинаещи и хора без опит в дигиталния маркетинг, които търсят преквалификация, искат да се развиват като маркетинг специалисти или искат да развият собствен бизнес с помощта на социалните мрежи. Пътеката на развитие включва общо 4 курса, които ще ви запознаят с маркетинга в най-използваните социални мрежи: Facebook Маркетинг, Instagram Маркетинг, TikTok Маркетинг и Създаване на съдържание за социалните мрежи. Професионалната програма има за цел да ви предостави необходимите теоретични знания и практически умения за ефективно управление и оптимизиране на бизнес присъствието в различните социални мрежи и да стартирате кариера като Junior Social Media Маркетинг специалист.

Начинаещ

690лв.

Обучение SEO Marketing - Ниво Junior

SEO Marketing е професионална програма, предлага задълбочено разбиране за оптимизацията за търсачки. Тя е разработена за начинаещи и хора, които са нови в сферата на дигиталния маркетинг, търсят преквалификация, желаят да се развиват като специалисти по SEO маркетинг или искат да разширят своя бизнес чрез използване на SEO маркетинг. Пътеката на развитие включва 4 курса, които ще ви запознаят с всички аспекти на оптимизацията на един сайт: Content Marketing, On-page SEO, Off-page SEO и Technical SEO. Професионалната програма има за цел да ви предостави необходимите теоретични знания и практически умения за ефективно създаване на цялостни SEO маркетингови стратегии, както и тяхното изпълнение. Завършвайки програмата вие ще имате всичко необходимо, за да стартирате кариера като Junior SEO маркетинг специалист.

Начинаещ

690лв.

Ползите от уменията по маркетинг

Колкото повече бизнеси навлизат в онлайн пространството, толкова по-необходим става дигиталния маркетинг и търсенето на квалифицирани и талантливи специалисти, които да могат да добавят стойност към техния бизнес. Уменията по дигитален маркетинг могат да ви отворят много врати и дори да придобиете умения, които лесно може да пренесете в друга сфера на дейност.

 • share

  Дигитални умения

 • design

  Креативност

 • bulb

  Алгоритмично мислене

 • talkers

  Комуникация

 • team

  Работа в екип

 • presentation

  Презентиране

group
folks
folks-laptop
icons

160

Проведени обучения

Над

6 300

завършили курсисти

Над

14 440

учебни часове

Над

43%

стартирали работа

точно

3

зали

Интересно

Call-to action в дигиталния маркетинг: какво е и защо работи?

Призивът за действие (call-to-action, CTA) е основно понятие, което всеки начинаещ маркетинг специалист трябва да разбере. В днешната статия ще се запознаем със същността на CTA, тяхното значение и как да създавате ефективни призиви към действие.

Какво е маркетингова фуния и как се прави?

Маркетинговата фуния е модел, който илюстрира пътя, който потенциалните клиенти изминават от първото си взаимодействие с един бранд до превръщането им в лоялни клиенти. Разбирането на маркетинговата фуния може да ви помогне да създадете по-ефективни маркетингови стратегии, да оптимизирате кампаниите си и в крайна сметка да постигнете повече продажби.

Как се създава Фейсбук група и защо е полезен маркетингов инструмент?

Facebook групите предлагат уникален начин да се свържете с хора, които споделят интересите на вашия бизнес. В днешната статия ще преминем през процеса на създаване на група във Facebook - от първоначалната настройка до добри практики за поддръжка. Ще разгледаме също така защо Facebook групите са толкова ценна част от маркетинга в социалните медии.

Нашите преподаватели

Станислав

Станислав

Digital Marketing Expert

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Стефани

Стефани

Social Media Specialist

Стефани е родена и израснала в Пловдив, завършва икономика в ИУ Варна. Професионално е част от екипа на iCard Bulgaria. В останалото време е блогър и social media консултант. От 2013 година е част от Instagram обществата и за тези години е била част от много успешни рекламни кампании в социалната мрежа.

Цветан

Цветан

SEO Team Lead

Близо 8 години опит в SEO сферата. Ръководил и трейнър на различни SEO екипи във Fantastic Services. Трейнър на всеки SEO специалист постъпил във фирмата от 2013 насам. Като freelancer работи за български, английски, австралийски, филипински и щатски бизнеси.

Неви

Неви

Email Marketing Specialist

Бизнес и маркетинг консултант, опитен лектор и трейнър с повече от 9 години опит в онлайн пространството, през които е била лектор на първата в България Email маркетинг конференция, консултирала е над 300 бизнеса и над 2000 човека са минали през нейни обучения лекции. Създател е на първия български софтуер за имейл маркетинг AITISS, който обслужва хиляди клиенти и кампании през годините.

Явор

Явор

Video Marketing Specialist

Явор завършва магистратура Международен маркетинг. Специализира Графичен Дизайн в CALARTS (California Institute of the Arts). Работил е като Маркетинг мениджър. Истински магьосник в създаване на видео и фото съдържание. Работил с големи локални и международни компании.

Адрияна

Адрияна

HR лектор

Адрияна е изпълнителен директор на Advance Academy. С магистърска степен по Корпоративен маркетинг и по Управление на човешките ресурси. Консултант по Европейски проекти на редица компании. В Advance Academy отговаря за административните дейности и развитие на учебните програми.

Бетина

Бетина

Marketing Specialist

Маркетинг специалист с над 6 години опит, основател на Finest Copy - Digital Marketing Solutions и читателски клуб The Reader Book Club - Varna. Завършва маркетинг в ИУ-Варна и придобива магистратура във ВСУ "Черноризец Храбър" в първата по рода си интернационална програма по Предприемачество в партньорство с Bulgarian Entrepreneurship Center. Работила с клиенти като CloudCart, Herbamedica, Ancestral Superfoods, Екометал Инженеринг, Brut(e), Cimex и други. Сертифициран от SEMrush Academy, Google Analytics Academy. Участва в менторската програма на Ladies Forum Bulgaria 2022.

Николай

Николай

Regional Operations Manager

Николай Петканов е магистър по телекомуникации, бизнес администрация и менджмънт. Има богат корпоративен и административен опит като Търговски и Регионален директор на няколкото мултинационални компании в сферата на търговията с офис оборудване и консумативи.

Мартина

Мартина

Graphic Design and Communications

Мартина е горд възпитаник на математическа гимназия в град Русе, която успява да я подготви и вдъхнови за образование в чужбина. През 2015г. завършва висшето си образование в Accademia Italiana - Флоренция където се дипломира с отличие и 3 годишна бакалавърска степен към Notthingam Trend University - Англия - Графичен дизайн и визуални комуникации. Завръща се в България и през 2016г. създава студио за графичен дизайн - ūnderline, където основната цел на компанията е да помага на българския бизнес да комуникира своите ценности и качество на продукти и предлагани услуги. Основните дейности на компанията са създаване на успешна корпоративна идентичност, функционален дизайн на опаковки и работещи уебсайтове. В портфолиото ѝ има клиенти като Digital Network Arabia, Heidelberg Cement Group, Schwarzkopf, Victorinox, American University in Bulgaria, Variety Foods Canada и много други. Мартина обожава работата си и често се шегува, че графичният дизайн може да не успее да спаси света, но със сигурност ще го направи едно по-приятно място за живеене.

Нашите преподаватели

Това са хората, които променят играта всеки ден. Нашите вдъхновители, лектори, мечтатели. Хора, които работят по приложения, системи и маркетингови програми на световни брандове. Специалисти, които обожават работата си и предават знанията си с голямо желание. Не просто презентатори, далеч от академичните претенции, те са истински будители на новите технологии, бунтари, които рушат традиционните навици и изграждат нови концепции, решават проблеми и създават системи, приложения, кампании, уеб страници, с които правят дните ни по-свободни. Събрани от различни фирми, градове, работещи с различни технологии, езици, понякога конкуренти, друг път съюзници, това са хората които повече от 4 години изграждат основите на Advance Academy.

Преподавател Станислав

Станислав
Digital Marketing Expert

Повече за мен
Преподавател Стефани

Стефани
Social Media Specialist

Повече за мен
Преподавател Цветан

Цветан
SEO Team Lead

Повече за мен
Преподавател Неви

Неви
Email Marketing Specialist

Повече за мен
Преподавател Явор

Явор
Video Marketing Specialist

Повече за мен
Преподавател Адрияна

Адрияна
HR лектор

Повече за мен
Преподавател Бетина

Бетина
Marketing Specialist

Повече за мен
Преподавател Николай

Николай
Regional Operations Manager

Повече за мен
Преподавател Мартина

Мартина
Graphic Design and Communications

Повече за мен

Успешни истории

\n