Програма Google Advertising

курс за напреднали

Курсът по Google Advertising е едно от трите направления по дигитален маркетинг за напреднали на Advance Academy. Курсът е предназначен за хора, които имат опит в дигиталния маркетинг или са преминали през безплатната ни програма по дигитален маркетинг за начинаещи . В курсът ще се научите да работите с най-разпространената и най-мощна рекламна платформа – Google Adwords, която позволява на всеки един малък или голям бизнес да достигне до своята целева аудитория. Също така ще се запознаете и с най-популярната платформа за анализ на данни в интернет – Google Analytics.

Начало на курса

Очаквайте скоро

Продължителност

2 месеца

Начало на курса:

Продължителност

Учебни занятия

Цена на курса

Очаквайте скоро

2 месеца

Вторник и Четвъртък 18:30 – 21:30

300лв.

Продължителност

2 месеца

Учебни занятия

Сряда и Петък 18:30 – 21:30

Цена на курса

300лв.

Начин на провеждане

Присъствен курс

Стартово ниво

За напреднали

icon-language Език на провеждане

Български

Видео записи след всяка лекция

Достъп за една година след завършване

icon-language Сертификат от МОН

На всички курсисти завършили успешно курса

icon-certificate Сертификат Адванс Академи

На всички курсисти завършили успешно курса

Модули в курса

google advertising icon

Google Adwords

Google Adwords е първият модул от курсът по Google Advertising за напреднали. В него ще се запознаете с най-мощния инструмент за онлайн реклама – Google Adwords. Ще се научите да създаване различен вид кампании и как да достигнете до целевата ви аудитория.

play button 22 Април 2022

22 Април 2022

analytics icon

Google Analytics

Google Analytics е вторият модул от курсът по Google Advertising за напреднали. В него ще се научите да работите с най-популярната платформа за уеб анализ – Google Analytics, както и ще се научите как да анализирате информацията, която Google ви предоставя за потребителите на вашия сайт.

play button 22 Април 2022

22 Април 2022

Най-често задаваните въпроси за DM - отговори от лектора Станислав Тодоров

Кликни и си отговори icon-click

hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag
hashtag

text-input icon-info

Имате много въпроси? Искате бързи отговори? Преподавателката от програмата по Quality Assurance ниво Junior е тук да ви помогне. Започвайки с това какво е QA и дали е подходящ за начинаещи и стигайки до това какви перспективите пред един QA специалист.

Програма на обучение

Лекция

През първата седмица в модула по Marketing Basics курсистите ще се запознаят с това какво е Дигитален Маркетинг, с приликите и разликите между традиционния и дигиталния маркетинг, както и какви дигитални канали има днес. Овен това ще се запознаят с Business Model Canva и различните елементи на модела.

Лекция

През втората седмица ще се запознаем с няколко маркетингови термина и теории. Ще разберете какво е целева аудитория, какво представляват SMART целите, какво означава маркетингово позициониране и какво е SWOT анализ. Освен това ще разберем повече за така наречените дигитални клиенти, потребителската пътека и фуния и customer lifecycle.

Лекция

В третата седмица ще научим повече за брандинга, какво представлява един бранд, какво го прави добър, както и някой бранд стратегия. След това ще направим обобщение на всичко научено и ще се подготвим за изпита.

Лекция

През първата седмица в модула Social Media Basics курсистите ще се запознаят с това какво е представлява маркетинга в социалните мрежи. Ще се запознаят по-подробно с един от най-мощните инструменти за дигитален маркетинг, а именно Facebook.

Практика

По време на лекциите курсистите ще създадат Facebook Business страница с всички необходими неща, като профилна снимка, снимка на корицата, информация, настройки и оптимизация.

Лекция

Във втората седмица ще разгледаме какви видове съдържание можем да публикуваме във Facebook, ще разгледаме от къде можем да взимаме идеи и какво е Content Calendar.

Практика

В практическата част ще разгледаме платформата за публикуване на съдържание – Facebook Creator Studio. Ще се научим как да анализираме съдържанието, което публикуваме с Facebook Business Insights.

Лекция

В последната лекция от модула ще се запознаем с Instagram и неговото бизнес предназначение. Ще разберем как работи алгоритъма на социалната мрежа, както и ще разгледаме добри и лоши примери за съдържание.

Практика

По време на практическата част ще се научим как да подготвим профила си за бизнес и кога и какво да публикуваме.

Лекция

По време на първата седмица ще разберем защо съдържанието е важно и ще научим какви са форматите и размерите на различните видове съдържание във Facebook и Instagram. Освен това ще се запознаем с основите на фотографията, различните видове фотография. Ще разберем какви са основните методи за обработка на изображения.

Практика

В практическата част ще обработваме изображения и ще научим различни трикове при заснемане.

Лекция

През втората седмица ще се запознаем с това какво е видео маркетинг и как се структурира видео проект и какви съвременни техники има за редактиране на видеа. Освен това, ще се запознаем с основите на графичния дизайн – същност на цветовете, цветови модели, композиционни принципи и други.

Практика

В практическата част ще се запознаем с платформата Canva и ще създаваме видео съдържание и креативи с нейна помощ.

Лекция

В последната седмица от модула Content Creation ще научим повече за copywriting-а, как се раждат идеите и как да напишем убедително копи. Ще разберем какво е брейнсторминг и какво е Call-to-action текст.

Практика

По време на практическата част ще пишем Call-to-action текстове и ще упражним така наречения процес „brainstorming”.

Регистрирай се за Google Advertising

Не пропускате възможността да надградите знанията си в областта на рекламата с най-разпространената рекламна платформа в света.

Търсенето на Google Ads маркетинг специалисти ще продължава да расте, а възможностите са във всеки един сектор.

Лектори

Станислав DM Expert

Станислав

Digital Marketing Expert

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Стефани Маркетинг Специалист

Стефани

Marketing Specialist

Стефани е родена и израснала в Пловдив, завършва икономика в ИУ Варна. Професионално е част от екипа на iCard Bulgaria. В останалото време е блогър и social media консултант. От 2013 година е част от Instagram обществата и за тези години е била част от много успешни рекламни кампании в социалната мрежа.

ЛЕКТОРИ

Сертификати

Advance Academy е лицензиран учебен център и може да издава Удостоверение за професионално обучение, както и Сертификат за преминато обучение на всички курсисти завършили успешно курса или програмата на обучение.

Сертификат Advance Academy
Сертификат Advance Academy

Запишете се сега

Регистрирай се за Google Advertising

Започни своето професионално практическо обучение по Social Media Advanced сега !

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена: 1 х 300 лв.

Първа вноска: 1 х 150 лв.

Втора вноска: 1 х 150 лв.

Моля, попълнете данните:

Моля, изберете начин на плащане: *

Social Media Advanced

Предимства на програмата:

Теория, практика и много примери и добри практики

Работа с опитни ментори

Надграждане на знанията ви областта на рекламата в Google

Изцяло онлайн – можете да гледате и слушате лекциите в удобно за вас време