Курс
Дигитален Маркетинг за начинаещи

Курсът по Дигитален маркетинг има за цел да ви запознае и да научите основните практически аспекти на дигиталния маркетинг. Курсът е разделен на няколко модула, като в първия ще се запознаете с основните концепции в маркетинга, както и ще научите най-основните маркетинг теории и тяхното практическо приложение. Вторият модул ще постави акцент върху изучаването на маркетинга в социалните мрежи и по конкретно Facebook и Instagram. Ще се запознаете с тяхното приложение в дигиталния маркетинг и как да ги използвате, за да достигнете до правилната аудитория. В следващата част от курса по Дигитален Маркетинг ще се концентрираме върху съдържанието и защо то е толкова важно. Ще се научите как да създавате съдържание за вашите акаунти в социалните мрежи и ще се научите как да пишете текстове, които да са завладяващи за вашата аудитория. Курсът ще завърши с изучаването на фундаментална маркетинг теория – продажбена фуния, която ще ви помогне да разберете как да продавате правилно с помощта на дигиталния маркетинг.

Начало на курса

7 Февруари

Продължителност

6 седмици

Начало на курса

Продължителност

Цена на курса

Учебни занятия

7 Февруари

6 седмици

350лв.

Вторник и Четвъртък 18:30 – 20:30

Продължителност

6 седмици

Учебни занятия

Вторник и Четвъртък 18:30 – 20:30

Цена на курса

350лв.

Начин на провеждане

Присъствен курс

Подходящ за

Начинаещи

Език на провеждане

Български

Видео записи след всяка лекция

Достъп за една година след завършване

Сертификат от МОН

На всички курсисти завършили успешно курса

Сертификат Адванс Академи

На всички курсисти завършили успешно курса

Модули в курса

icon-dollar

Marketing Basics

Продължителност 2 седмици

Начин на провеждане: Присъствен курс

icon-dollar

Social Media Basics

Продължителност 2.5 седмици

Начин на провеждане: Присъствен курс

icon-dollar

Content Creation

Продължителност 1.5 седмици

Начин на провеждане: Присъствен курс

text-input icon-info

Имате много въпроси? Искате бързи отговори? Преподавателката от програмата по Quality Assurance ниво Junior е тук да ви помогне. Започвайки с това какво е QA и дали е подходящ за начинаещи и стигайки до това какви перспективите пред един QA специалист.

Програма на обучение

Лекция

През първата седмица от курса по Дигитален Маркетинг и модула Marketing Basics ще се запознаем с това какво е Дигитален Маркетинг, каква е разликата с традиционния, и какви дигитални канали има днес. Освен това, ще се запознаем с една фундаментална теория за започването на бизнес и създаването на бизнес план - Business Model Canva.

Лекция

По време на модула Marketing Basics ще се запознаем с продажбената фуния и как тя може да ни помогне да правим повече продажби и да познаваме по-добре аудиторията си.

Лекция

През първата седмица от модула Social Media Basics ще се запознаем с маркетинга в социалните мрежи. Ще се запознаем задълбочено с един от най-мощните инструменти за дигитален маркетинг, а именно Facebook. Ще научим каква е разликата между личен профил и Facebook бизнес страница. Ще разберем за какво можем да използваме групите във Facebook, какви са техните предимства и как да създадем Facebook група.

Практика

По време на практическата част ще създадем Facebook бизнес страница с всички необходими неща, като профилна снимка, снимка на корицата, информация, настройки и оптимизация. Освен това, ще създадем и първата си Facebook група.

Лекция

Във втората седмица от модула Social Media Basics ще разгледаме какви видове съдържание можем да публикуваме в нашата Facebook бизнес страница, както и какво е Content Calendar или календар за съдържанието, което искаме да публикуваме. Освен това ще се научим как да анализираме съдържанието, което публикуваме с Facebook Business Insights.

Практика

В практическата част ще се запознаем с платформата за публикуване и насрочване на съдържание на Facebook – Meta Business Suite.

Лекция

В третата седмица ще се запознаем с бизнес и маркетинг предназначението на Instagram. Ще разберем как работи алгоритъма на социалната мрежа, както и ще разгледаме добри и лоши примери за съдържание в Instagram.

Практика

По време на практическата част ще се научим как да подготвил профила си за бизнес и кога и какво да публикуваме.

Лекция

В първата седмица от модула по Content Creation от курса по Дигитален Маркетинг ще разберем защо съдържанието е важно. Ще разберем какви са форматите и размерите на различните видове съдържание във Facebook и Instagram. Ще се запознаем и с основите на графичния дизайн – същност на цветовете, цветови модели, композиционни принципи и други.

Практика

В практическата част ще обработваме изображения с помощта на безплатни инструменти и ще създаваме банери и видео съдържание с платформата Canva.

Лекция

През втората седмица от модула Content Creation ще се запознаем с термина копирайтинг и ще се научим как да пишем убедително копи. Ще разберем какво е брейнсторминг и какво е call-to-action текст.

Регистрирай се за присъствен курс по Дигитален Маркетинг

Не пропускайте възможността да се запознаете със света на дигиталния маркетинг.

Лектори

Лектори

Станислав

Станислав

Digital Marketing Expert

Дигитал маркетинг експерт с 15 години опит. Създал първият си Start Up за рекламна стрийминг телевизия на 21 години. Работил с компании като Nestle, Societe Generale Expressbank и Panini s.p.a. Професионалната му кариера продължава като Директор Маркетинг във Футболен клуб „Лудогорец“ в периодите на двете му участия в Шампионска Лига от 2014 до 2017 година. Лектор по дигитален маркетинг на конференцията на Европейската клубна футболна асоциация в секцията “New products and markets”. Настоящ директор Маркетинг и бизнес развитие на европейският клон на американски стартъп, оценен на 40 млн. долара и финансиран от UPS и Western Union.

Стефани

Стефани

Social Media Specialist

Стефани е родена и израснала в Пловдив, завършва икономика в ИУ Варна. Професионално е част от екипа на iCard Bulgaria. В останалото време е блогър и social media консултант. От 2013 година е част от Instagram обществата и за тези години е била част от много успешни рекламни кампании в социалната мрежа.

Николай

Николай

Regional Operations Manager

Визионер, творец, автор и създател с над 25 години опит в предприемачеството, маркетинга, продажбите и в сферата на обученията и личната мотивация. Има богат корпоративен и административен опит като Търговски и Регионален директор на няколкото мултинационални компании в сферата на търговията с офис оборудване и консумативи. Той е основател и съосновател в 9 start up компании. Николай Петканов е магистър по Телекомуникации, Бизнес администрация и Мениджмънт. От 2016г. се фокусира върху развитието на предприемаческата екосистема във Варна и България, като същевременно е и ментор в 2 международни програми по предприемачество на Европейската комисия (EIT) и MOBI (My Own Business Institute) към университета Санта Клара – Калифорния.

Явор

Явор

Video Marketing Specialist

Явор завършва магистратура Международен маркетинг. Специализира Графичен Дизайн в CALARTS (California Institute of the Arts). Работил е като Маркетинг мениджър. Истински магьосник в създаване на видео и фото съдържание. Работил с големи локални и международни компании.

Бетина

Бетина

Marketing Specialist

Маркетинг специалист с над 6 години опит, основател на Finest Copy - Digital Marketing Solutions и читателски клуб The Reader Book Club - Varna. Завършва маркетинг в ИУ-Варна и придобива магистратура във ВСУ "Черноризец Храбър" в първата по рода си интернационална програма по Предприемачество в партньорство с Bulgarian Entrepreneurship Center. Работила с клиенти като CloudCart, Herbamedica, Ancestral Superfoods, Екометал Инженеринг, Brut(e), Cimex и други. Сертифициран от SEMrush Academy, Google Analytics Academy. Участва в менторската програма на Ladies Forum Bulgaria 2022.

Сертификати

Всеки курсист преминал успешно през курса по Дигитален Маркетинг и положил изпит по теория и практика в края на курса ще получи сертификат по образец на Advance Academy, както и Удостоверение по образец на МОН.

Диплома МОН
Сертификат Advance Academy

Запишете се сега

Регистрирай се за Дигитален Маркетинг За Начинаещи

Започни своето професионално практическо обучение по Дигитален маркетинг сега !

Моля, изберете на колко вноски желаете да платите:

Цена: 1 х 350 лв.

Моля, попълнете данните:

Моля, изберете начин на плащане: *

Цялостно обучение по Дигитален Маркетинг

Предимства на програмата:

Теория, практика и много примери и добри практики

Придобиване на основни знания в областта на дигиталния маркетинг

Присъствен курс, но и можете да гледате и слушате лекциите в удобно за вас време онлайн

Работа с лектори с над 15 години опит в дигиталния маркетинг